ALSANCAK BÖLGESİNDE BUGÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

Kıb-Tek, Alsancak Doğu Sahil, Çıkartma Plajı Bölgesi, Alsancak Milli Park’ın Güneyi, Ada Otel ve Güneyi, Çevre Yolu Batısı Dağ Yönü elektrik enerjisinin yarın kesik olacağını duyurdu.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak olan bakım çalışması nedeniyle bugün, 09:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Açıklamada, elektrik enerjisi çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten erken veya geç verilebileceğinden, şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması ve bölge halkının mağduriyet yaşamaması adına gerekli tedbirlerin alınması istendi.

HASPOLAT SANAYİ GİRİŞİ İLE HURDACILARIN ARKASINDA KALAN KISMA BUGÜN 8 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

Kıb-Tek, Haspolat Sanayi girişi ile Hurdacıların arkasında kalan kısma bugün 8 saat elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün saat 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Haspolat Sanayi girişi ile Hurdacıların arkasında kalan kısma elektrik verilemeyecek.

LEFKE’DE BAZI BÖLGELER BUGÜN 3 SAAT ELEKTRİKSİZ KALACAK

Alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün Lefke’de bazı bölgelerde 3 saat elektrik verilemeyecek.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan verilen bilgiye göre, 09.00 ile yaklaşık 12.00 saatleri arasında yapılacak kesintiden Piri Paşa Camii, Lefke Gazi Lisesi ve civarını etkilenecek.

İSKELE BÖLGESİNDE BUGÜN 7 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ…

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Kurtuluş, Boğaz, Boğaztepe, Petroller, Topcuköy, Yarköy, Ardahan, Mandıralar, Ergazi, Turnalar, Kantara, Kaplıca, Mersinlik, Dokuzevler Bölgesi, İskele Sanayi, Cyprus Garden Bölgesi, BRT, İskele Mandıralar ve İskele’nin bir bölümünde bugün 7 saatlik elektrik kesintisi olacağını açıkladı.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 09:00 ile 16:00 saatleri arasındaki kesinti, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yapılacak.