Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle eşi Meral Eroğlu ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda dün tebrik kabul etti. Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) 21 Ekim’de gerçekleştireceği olağan kurultayıyla ilgili görüş ayrılıkları ve karşılıklı mesajlaşmalar, bayramlaşmanın soğuk bir havada geçmesine neden oldu. 
Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük, UBP’deki bayramlaşmaya katıldığı halde, daha sonra Cumhurbaşkanlığı sarayındaki törene katılmadı. Başbakan Küçük, Cumhurbaşkanlığı sarayına tek başına gitti.  UBP’li beş ilçe başkanından sadece Gazimağusa İlçe Başkanı Ahmet Eti bayramlaşmaya giderken, diğerleri ortalıkta görünmedi.


SOSYAL MEDYADAN BAYRAMLAŞMA DEĞERLENDİRMESİ


Popüler Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve twitter'dan Cumhurbaşkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katılmayan bir çok partililerin ve Başbakan İrsen Küçük'ün eşiyle ilgili değerlendirmede bulunuuldu. Bir çok kişi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı değerlendirmelerde, " İftarlar düzenlediler, Allah'ın mübarek günü birlik mesajı verdiler. Ama bayram gününde bile kaprislerinden geçilmedi" dediler.


CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAKİ BAYRAMLAŞMAYA KİMLER KATILDI?

Cumhurbaşkanlığı’ndaki bayramlaşmaya Meclis Başkanı Hasan Bozer; Başbakan İrsen Küçük; Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça; KTBK Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş; Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun; tümen komutanları; Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan; İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu; Maliye Bakanı Ersin Tatar; Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif; Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner; Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi; DP Genel Başkanı Serdar Denktaş; UBP Genel Sekreteri Ertuğrul Hasioğlu; UBP milletvekilleri Ahmet Eti (Gazimağusa İlçe Başkanı), Türkay Tokel, İlkay Kamil, Hasan Taçoy ve Zorlu Töre; LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları; diğer askeri ve sivil yetkililer; kurum, kuruluş ve örgüt temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.