KAMU-İŞ, HÜR-İŞ VE TBK GAZİLER DERNEĞİ BAYRAM MESAJI YAYIMLADI

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), Türk Milleti’nin ve üyelerinin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek yayımladığı bayram mesajında, bayramların insanları manevi değerlerle buluşturduğu, milli birlikle  beraberliği pekiştirdiği ve insanlar arasındaki dayanışmayı sağladığını belirtti. Dilek sözlerini şöyle tamamladı:

“Bayramlar bize paylaşmayı, dayanışmayı hatırlatıyor. Kimsesizlere ve yoksullara yardım elimizi uzatmamızı öğretiyor. Bayramlar büyüklerimizin ellerini öpmenin, yavrularımızı sevindirmenin ve birbirimize kardeşçe gülümsemenin zamanıdır.Sivil Toplum Örgütlerinin ve Sendikaların ayakta durduğu sürece sendikal ve demokratik hakların ezdirilemeyeceği düşüncesiyle Türk Milletinin, üyelerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, bu bayramın İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlı olmasını dilerim”.

HÜR-İŞ

Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Genel Başkanı Yakup Latifoğlu ise, Federasyon olarak her günün bir bayram sevinci ve mutluluğu içerisinde geçmesini dileyerek, tüm çalışanların ve halkın Kurban Bayramı’nı kutladı.

TBK GAZİLER DERNEĞİ

Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Genel Başkanı Kadir Dedeoğlu da, Türkiye’nin tüm kurum ve kuruluşları ile dünyada var olan saygınlığa ulaşılacağına olan inançlarının sonsuz olduğunu ifade ederek, KKTC halkı ile Anavatan Türkiye’deki kardeşlerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.