KIBRIS MANŞET Özel Haber-(Metin Ziya Güngör)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu,  Doğa Koleji Heyetini Kabul Etti.


 Heyet, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nu 17 Mart'ta düzenlenecek kariyer günleri etkinliğine davet etti.
Kabulde ilk sözü alan Doğa Koleji Genel Koordinatörü Altay Ece, 17 Mart’ta kariyer günleri düzenleyeceklerini ve bu kariyer günleri zirvesini ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştireceklerini belirterek, bu etkinlikte Sayın Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nu da görmekten şahsı ve okul adına memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Altay Ece davetiyesini Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'na takdim etti.

Altay Ece, geçen yıl İstanbul’da yaptıkları etkinliğin bu seneki ayağını KKTC’de düzenleyeceklerini de söyledi.

Doğu Akdeniz Doğa Koleji Basın Danışmanı Metin Ziya Güngör ise kariyer günlerinin öğrencilerin ilerisi için hayata bakış açılarını etkileyecek bir etkinlik olduğunu ve bu etkinliğin ilk kez bu denli geniş katılımlı ve geniş kapsamlı olarak adamızda bir kolej tarafından gerçekleştirileceği söyleyerek , Sayın Başbakanımızı da bu etkinlikte aralarında görmekten memnunluk duyacaklarını belirtti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ise gençlerin bu girişimcilik ruhuna sahip oldukları için öncelikle gençleri tebrik etti ve bu denli geniş kapsamlı etkinliğin adamızda gerçekleştirilecek olmasından memnun olduğunu ifade etti.