Baliden sonra çakmak gazı...

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın anıt mezarı ve TMT Anıtı'nın da bulunduğu Cumhuriyet Parkı, alkoliklerin ve çakmak gazı bağımlılarının mekanı oldu.

Lefkoşa'nın en güzel parklarından bir tanesi olan Cumhuriyet Parkı alkoliklerin ve çakmak gazı bağımlılarının mekanına dönüştü.

KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın anıt mezarı ve TMT Anıtı'nın da bulunduğu park, alkolik gençlerin yanı sıra şimdi de çakmak gazı soluyarak kafa bulan geçnlerin de mekanı oldu.

Ulaşılması kolay olduğu için küçük yaşta sıklıkla kullanıldığı uyuşturucu özellikli baliden sonra şimdi de çakmak gazı tehdidi ortaya çıktı.

Gençler, güvenlik görevlisi bulunmayan Cumhuriyet Parkı'nın her bir köşesinde geceleri alkol tüketiyor çakmak gazı soluyarak kendinden geçiyor.

Cumhuriyet Parkı'nda bulunan anıt mezarlar üzerine bırakılan bira şişeleri hem tarihe, hem de çevreye karşı olan duyarsızlığın en büyük göstergesi.

Çocukların oyun alanları ağaç dipleri v e oturma banklarının etrafı boş alkol şişeleri ile kullanılmış çakmak gazı kutuları ile dolu.

Özellikle etrafa döküm saçım bırakılan çöpler arasında bulunan onlarca çakmak gazı kutusu dikkat çekiyor.

Kıbrıs