Baba ve 5 Yaşındaki Kızı Yaralandı..

Ercan-İskele anayolunda Akova köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 49 yaşındaki sürücü Mustafa Kurt ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki Cemre Kurt yaralandı.

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 19.00 sıralarında Ercan-İskele anayolunda Akova köyü yakınlarında bulunan Çavuş Petrol istasyonu önünde meydana geldi. Ercan-İskele istikametinde TMB 894 plakalı aracı ile seyreden Mehmet Mihmat  isimli sürücü dikkatsizliği sonucu, aynı istikamette seyreden ve Akova köyüne doğru dönüşe geçen Mustafa Kurt yönetimindeki DA 572 plakalı araca arkadan çarptı. Çapmanın etkisi ile savrulan DA 572 plakalı araç gidiş istikametine göre ters yönde durabildi.

DA 572 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Kurt ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki  Cemre Kurt olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



Diyalog