Arslan teminata bağlandı

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Gönyeli’de arasında önceden husumet olan 3 kişiyi bıçakla yaralayan zanlı Erdal Arslan teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.


Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru İbrahim Döşemeci olayla ilgili bulguları aktardı. Döşemeci, huzurda bulunan zanlı Erdal Arslan’ın 4 Ağustos tarihinde saat 23.30 raddelerinde önceden aralarında husumet bulunan Berk Ali Uğurlu, Esaf Akar ve Serdar Mehmet Akar’ı tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile Berk Ali Uğurlu’yu sağ arka bacağından, Serdar Mehmet Akar’ı sağ göğsünden ve Esaf Akar’ı ise karın kısmından bıçaklamak sureti ile yaraladığını söyledi.


Polis müştekilerin Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavilerinden sonra taburcu edildiğini ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyleyerek zanlının uygun bir teminat bağlanmasını talep etti.


Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 2 gün en yakın polis karakoluna giderek ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.