Amerikan Koleji Okul Aile Birliği’nden Toplumsal Farkındalık Etkinliği
 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı Amerikan Koleji Okul Aile Birliği,  toplumsal farkındalık ve yardım amaçlı 27 Mart Pazar günü  doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor.

Amerikan Koleji Okul Aile Birliği tarafıdan organize edilen doğa yürüşü kapsamında,  Bellapais Manastırı ve köy içerisinde gezi gerçekleştirilecek. Amerikan Koleji öğrenci velileri ve halkın katılımı beklendiği etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada, aileler ve arkadaşları ile beraber güzel bir haftasonu geçirmek ve otantik Bellapais köyünü gezecekleri belirtildi. Gezinin katılım ücretinin 30 TL olduğu bildirilen açıklamada,  Amerikan Koleji Okul Aile Birliği olarak bu sene edilecek olan gelirin ihtiyaç sahiplerine ve Amerikan Koleji öğretmenlerinden kanser ile mücadele eden 2 aileye destek olacakları ifade edildi.

Organizasyon kapsamında çocuklardan ücret alınmayacağı belirtilen açıklamada, 27 Mart Pazar günü saat 10.00’da Bellepais Manastırı park yerinde toplanılarak, 10.15’te köy kahvesinden yürüyüş için hareket edileceği söylendi. Yürüyüşün ardından son olarak Manastır ziyareti gerçekleştirileceği vurgulandı.