Akıncı’ya açık çağrı!

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı YÖDAK’ta yaşananları yargıya taşısın

Hemen her konuda imzalayacağı kararları Anayasa Mahkemesinin görüşüne sunan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı YÖDAK’ta yaşananları ve başkanının akıl almaz izin günlerini niye Yüksek Adliye Kuruluna sormuyor?

KIBRIS MANŞET olarak buradan açık çağrıda bulunuyoruz, Akile Büke’yi masum ve haklı buluyorsanız daha fazla gecikmeden konuyu Yüksek Adliye Kuruluna sevk ediniz ve Yüksek Adliye Kurulu'nun görüşünü de alınız.

Her konuda her meselede anayasa mahkemesinden ve başsavcılıktan görüş isteyen Mustafa Akıncı Profesör Akile Büke hakkında Yüksek Adliye Kuruluna başvurmaktan niye çekiniyor ? Akıncı eğer Profesör Akile Büke'nin masum olduğuna inanıyorsa konuyla ilgili araştırma yapmak üzere Yüksek Adliye Kuruluna başvursun. Yüksek Adliye Kuruluna Kıbrıs Manşet adına yaptığımız başvuru sonucunda Yüksek Adliye Kurulu tarafından verilen cevapta konuyu araştırmak üzere kendilerine ancak Cumhurbaşkanı tarafından müracaat edilebildiği belirtilmişti. Buradan Akıncı'ya açıkca çağrı yapıyoruz. Profesör Akile Büke'nin masum ve haklı olduğuna inanıyorsanız bizim vicdansızca kendisini eleştirdigimizi düşünüyorsanız lütfen konuyu acilen Yüksek Adliye Kuruluna sevkediniz ve bu konunun kapanmasını sağlayınız.