BAĞIMSIZ ADAY MUSTAFA AKINCI’NIN WEB SİTESİNE İNGİLİZCE SEÇENEĞİ EKLENDİ

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın Türkçe yayınlanan web sitesine İngilizce seçeneğinin de eklendiği bildirildi.

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı Basın Bürosu tarafından verilen bilgiye göre, daha önce logo, seçim şarkısı ve web sitesini tanıtan Mustafa Akıncı’nın web sitesinin İngilizce versiyonu da dijital ortamdaki yerini aldı.

Mustafa Akıncı’nın öz geçmişi, “Dört Boyutlu Siyasetinin” ayrıntıları, etkinliklerine ilişkin görseller, seçim kampanyasına gönüllü olmak isteyenlere yönelik forum, görüş ve önerilere yönelik iletişim formu ve kampanya materyallerinin yer aldığı web sitesindeki İngilizce sayfalar dün itibarı ile yayına başladı.

Akıncı, bu çerçevede seçim çalışmalarını her mecrada aralıksız ve yoğun şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Yurttaşlar ile gerçekleştirilen ziyaretler, sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenen fikir alış verişi toplantıları, kampanya çerçevesinde düzenlenen dayanışma geceleri ve geçen hafta başlanan bölge toplantılarının aralıksız sürdüğünü belirten Akıncı, dijital alanda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Akıncı, seçilecek Cumhurbaşkanı’nın Kıbrıs Türk toplumunun lideri ve temsilcisi olacağını, uluslararası platform ve arenalarda toplumunu temsil edeceğini belirterek, “Bu bağlamda başta ‘Dört Boyutlu Siyaset’ olmak üzere düşüncelerimizin İngilizce olarak da aktarılmasının gerek kuzeyde yaşayan ve İngilizce konuşanlar açısından, gerekse güneydeki Rum toplumunun bizim düşüncelerimizi daha iyi anlayabilmesi bakımından önemli olduğuna inanıyorum” dedi.

Akıncı, bunun aynı zamanda dünyanın neresinde olursa olsun herkesin fikirlerine ulaşabilir olmasını sağladığını ifade ederek, internet ve dijital ortamın bu konuda büyük bir imkân ve araç olduğunu, kendilerinin de bu anlayışla seçim kampanyası çerçevesinde İngilizce web sayfasını yayına aldıklarını kaydetti.