Ağırdağ'daki Ölümde Cinayet Şüphesi

Kıbrıs Manşet Özel Haber

11 Eylül sabahı ani ölüm olarak polis kayıtlarına geçen ve tüm ülkede derin üzüntüye sebep olan futbol camiasının sevilen ismi eski hakem Münür Zeden'in ölümünde cinayet şüphesi.

Ölümünden önceki gece eşiyle birlikte İskele bölgesinde bir gezmede olan ve tanınmış bir mekandan sosyal medya facebooktaki kişisel profilinden durum güncellemesi yapan Münür Zeden'in ölümü sonrası ciddi iddialar ortaya atıldı.

OTOPSİ İSTEMEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kıbrıs Manşet istihbarat servisine ulaşan hayatını kaybeden Münür Zeden'in akrabaları, Zeden'in eşinin otopsi istemediği yönünde iddialarda bulundu. Aynı kaynaklar Zeden'in aile fertleri ve polisin ısrarları üzerine yapılan otopside ölüm sebebinin zehirlenme olduğunu iddia ettiler .

EŞİ DEFİN İŞLEMİNE KATILMADI

Kıbrıs Manşet'e ulaşan kaynaklar merhum Münür Zeden'in eşinin cenaze namazı sonrası camiden ayrılıp cenaze törenini terkettiğini, cenaze töreninde bulunduğu süre boyunca rahat tavırları ile dikkat çeken eşinin, Merhum Münür Zeden'i zehirlediğini düşündüklerini belirttiler.

POLİSİN SORUŞTURMA YAPMASI BEKLENİYOR

Kıbrıs Manşet'e konuşan aynı kaynaklar olayın peşini bırakmayacaklarını, polisin olayla ilgili soruşturma başlatıp eğer cinayet ise sorumluların bulunarak yargı huzuruna çıkarılması gerektiğini söylediler.