Baf direnişi ve şehitleri Güzelyurt’ta Şehitler Anıtı önünde düzenlenecek törenle anılacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, DP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Arabacıoğlu ve  LTB meclisi adaylarını kabul edecek. (10.00)

CTP-BG Girne Kadın Örgütü,Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde “3. Emekçi Kadınlar Panayırı” düzenleyecek. Etkinlik Girne Barış Parkı’nda yer alacak. (10.00)

DP Kadın ÖrgütüMart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Kadın ve Demokrasi Paneli” düzenliyor. Lefkoşa’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde. (10.00)

UBP Atatürk Meydanı’ndaki (Sarayönü) Genel Merkez’de LTB seçimiyle ilgili basına açık kaynaşma etkinliği düzenleyecek. (10.00)

KAYAD  (Kadından Yaşama Destek Derneği),  Esentepe  Belediyesi  işbirliğiyle “Kıbrıs’ta Kadın Olmak”  konulu atölye çalışması yapacak. (11.00-Esentepe Belediyesi Salonu)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Mormenekşe ve Tatlısu’da kadınlarla bir araya gelecek. Meral Eroğlu, önce Mormenekşe Kadınlar Birliği’nin kadınlar günü etkinliğine katılacak (14.00). Eroğlu, daha sonra ise Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Tatlısu Belediyesi Zambak Tatilköyü’nde çay etkinliği düzenleyecek (15.00).

TDP Girne İlçesi’nde partililere resepsiyon verecek. (14.30-İlçe Binası)

Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük himayesinde,Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde çay partisi düzenlenecek. Başbakan da katılacak. (14.30)

Başbakan’ın eşi Gülin Küçük, Zali Restaurant’ta Dikmenli kadınların Kadınlar Günü etkinliğine katılacak. (17.00)

KTTB 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle konferans düzenleyecek. (17.00- Yer: Güzelyurt Belediye Oteli)

Gazimağusa Belediyesi’nin düzenlediği  Yazar ve Barış Girişimi Sözcüsü Oya Baydar’ın konuşmacı olarak katılacağı “Siyasette, Hayatta Kadın ve Erkekler” konulu söyleşi Mağusa Kültür Merkezi’nde yapılacak (20.00)