GAZİMAĞUSA VE GİRNE’DE TRAFİK VE ASAYİŞ OPERASYONU DÜZENLENDİ

 Gazimağusa Polis Müdürlüğü ile Girne Polis Müdürlüğü, sorumluluk sahaları içerisinde “Trafik ve Asayiş Operasyonu” düzenledi.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Gazimağusa Polis Müdürlüğü dün akşam 20.00 – 23.00 saatleri arasında sorumluluk sahası içerisinde düzenlediği operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneleri kontrol etti.

Kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin yaptıkları kontroller sonucu toplam 600 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 105 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi, 4 araç trafikten men edildi.

Girne Polis Müdürlüğü de sorumluluk sahası içerisinde dün gece 20.00 ile bugün sabaha karşı 04.00 saatleri arasında yaptığı operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, disko ve barlar ile kahvehaneler kontrol edildi.

Kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 10 kişi tespit edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu ise toplam 578 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit 132 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi ve 63 araç trafikten men edildi.