Kooperatif Görevlileri Sendikası (KOOP-SEN), Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd.’in tüm şubelerinde 08.00-14.30 saatleri arasında uyarı grevi yapacak.

Polis Teşkilatı’nın 57’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle PGM yetkilileri tarafından Atatürk Anıtı’na ardından da Dr. Fazıl Küçük Anıtı’na çelenk konulacak. (09.30)

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplanacak. (10.00)

Polis Teşkilatı’nın 57’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle PGM yetkilileri tarafından Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın kabrine çelenk konulacak. (10.30)   

Sağlık Bakanı Ünal Üstel, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret edecek. Bakan Üstel Kalp ve Damar Cerrahi Bölümünde açıklamada bulunacak. (11.00)

Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk Etkinlikleri hakkında basına açıklama yapılacak. Girne Belediyesi Belediye Başkanı ve Gençlik Platformu'nun katılacağı basın toplantısı, Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.(11.00)

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu,  Mehmet Reis Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’nde (Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi arkası, yeni poliklinik binası yanı, Ortaköy/Lefkoşa) gerçekleştirilecek. (17.00)          

Mimarlar Odası, 500 yataklı devlet hastanesi, Cumhurbaşkanlığı sarayı ve benzer projeler hakkında basın toplantısı gerçekleştirecek. (Yer: Oda merkezi (Mahkemeler yolu Koop Bank otoparkı karşısı) -17.30)

KTEZO, mikro ve küçük işletmelerin rekabet edebilirliğini artırmak ve ürünlerin markalaştırılması amacı ile AB destekli yeni bir projenin tanıtımını yapacak. (Yer: Bedesten) (19.00)    

Polis Teşkilatı’nın 57’inci kuruluş yıl dönümü çerçevesinde PGM bahçesinde resepsiyon gerçekleştirilecek. (20.00)

Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği, 2020 yılında KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Kültür Dairesi Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirdikleri “Otello’nun Rüyası” ve “Kıbrıs Konulu Çocuk Şarkıları” adlı CD ve nota kitabını tanıtacak (Yer: DAÜ Beach Club) (20.00)

************