Sağlık Bakanı Ahmet Gülle Ramazan Bayramı dolayısıyla Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları  Hastanesi’ni ziyaret edecek. (09.00)

Tuzla şehitleri Tuzla Şehitliği’nde düzenlenecek törenle anılacak. (09.00)

Ortopedik Özürlüler Derneği temsilcileri Türk-Sen’i ziyaret edecek. (09.00)

Asgari Ücret Tespit Komisyonu,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Toplantı Salonu’nda toplanacak. Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da katılacak. (10.00)

Bakanlar Kurulu toplanacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Eroğlu, kendisine veda ziyaretinde bulunacak Almanya Büyükelçisi  Gabriella Guellil’i kabul edecek.  (sadece görüntü olanağı verilecek)( 11.00)

Kuzey Kıbrıs Türkcell’in “Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması”nın basın toplantısı  El Sabor Restoran’da yer alacak. (11.00)

Malatya’dan gelen 1974 gazileri Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’ni ziyaret edecek. (12.00)

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nın Soma için düzenlemiş olduğu sms bağış kampanyası sonucunda TELSİM’de elde edilen bağışlar Kızılay Genel Merkez binasında teslim edilecek. (12.30)

Meclis Başkanı Sibel Siber, Belediyeler Birliği’nin yeni Yönetim Kurulu’nu kabul edecek. (13.45)

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nın Soma için düzenlemiş olduğu sms bağış kampanyası sonucunda KKTCELL’de elde edilen bağışlar Kızılay Genel Merkez binasında teslim edilecek. (15.00)

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, 54. Mehmetçik Üzüm Festivali konusunda yemekli basın toplantısı düzenleyecek. (Bafra Plaj Gazinosu - 20.30)