ŞU ANA KADAR DEĞERLENDİRİLMESİ TAMAMLANAN ÖĞRENCİLERDEN 87’SİNİN BURS HAKKI ELDE EDERKEN, GELİRİ KRİTER ÜSTÜ OLAN 29 ÖĞRENCİ TESPİT EDİLDİ

 2012- 2013 öğretim yılı için burs müracaatında bulunan öğrencilerin burs başvuru forumlarının değerlendirilmesine devam edildiği belirtildi.

Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Hüseyin Kavaz yaptığı açıklamada, şu ana kadar değerlendirilmesi tamamlanan öğrencilerden 87’sinin burs hakkı elde ettiği, geliri kriter üstü olan 29 öğrencinin tespit edildiği bildirildi.

Açıklamasında değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerden ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne başvurmasını ve dosyalarını tamamlamasını isteyen Kavaz, dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağı uyarısında bulundu.

Gelir yönünden kriter üstü bulunan öğrencilerin bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne itirazda bulunabileceği belirten Hüseyin Kavaz, itirazın erken zamanda yapılması gerektiğine işaret etti.

“Burslu olup bursları kesilen ara sınıf öğrencileri burslarının devamı için eksik belgelerini ivedilikle tamamlamaları gerekmektedir” diyen Kavaz, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nden değerlendirme yapıldıkça dairenin bunu basın yolu ile duyuracağı belirtti.

Hüseyin Kavaz, öğrencilerin sonuçların www.mebnet.net adresinden takip edebileceğini kaydetti.