KTAMS ve Kamu-İş, veznelerde personel sıkıntısı yaşandığı gerekçesiyle Lefkoşa Motorlu Araçlar Birimi’nde grev başlatacak. (08.00)

Kamu Sen, Gelir ve Vergi Dairesine bağlı,Gazi Mağusa Şubesindeki motorlu araçlar ve ehliyetler bölümünde iki günlük uyarı grevi yapacak. (08.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Merkezi Cezaevi’ni ziyaret edecek. (08.30)

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Kurban Bayramı ziyaretleri çerçevesinde Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ni ziyaret edecek. (11.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, UBP Lefkoşa İlçe Örgütü heyetini kabul edecek. (09.30)

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplanacak. (10.00)

KTAMS ile Kamu İş, Lefkoşa Motorlu Araçlar Birimi’nde gerçekleşecek olan grevle ilgili basın açıklaması yapacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Amerikan Büyükelçisi John M. Koenig’i kabul edecek. (11.30)

Hükümetin 1 yıllık icraatları basın toplantısında anlatılacak. (12.00-Yer: Dışişleri Bakanlığı Konferans Salonu)

KTAMS, eski KTHY çalışanlarının maaş intibaklarıyla ilgili yasanın derhal gündeme alınması talebiyle Meclis Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi Başkanı, CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür ile görüşecek. (14.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Kurban Bayramı dolayısıyla SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret edecek. (16.00)

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Merkezi Cezaevi’ne Bayram ziyaretinde bulunacak. (16.00)

Halil Sadrazam’ın “Kıbrıs’ın Savaş Tarihi” adlı 4 ciltlik çalışmasının son kitabı olan “İkinci Harekat ve Sonuçları” kitabının tanıtım ve imza etkinliği  yapılacak. (19.00-Yer: Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi)

                                                                **************