12 MART   18 MART HAFTASI BURÇ YORUMLARI

20 Mart 2018 saat 19.30 civarında ilkbahar ekinoksunu yaşayacağız. Güneş koç burcuna geçecek ve gece ile gündüz eşitlenecek. Bu hafta içinde yapmanız gereken işler ve imzalamanız gereken sözleşmeleri halletmenizi tavsiye ederiz. Çünkü ondan sonraki hafta Merkür retrosu başlayacak.

KOÇ BURCU(21 Mart-21 NİSAN)

Sevgili koçlar güç ve enerji bu hafta sizinle. İş hayatınızla ilgili konularda gereken gelişmeyi, gereken ilerlemeyi , tamamlamayı  yapamadığınızdan dolayı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yine de para konularıyla ilgili şansınız devam ediyor. Bu hafta başında duygularınızı daha zor ifade ederken hafta sonunda daha net ifade edebilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda eski dostlarınızdan destek alabilirsiniz.

BOĞA BURCU(21 NİSAN-20MAYIS)

Bu hafta arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler ön planda olacak. Olayları akışına bırakmak daha iyi olur. Ani tepkiler vermekten kaçının. İsteklerinizi planlarınızı yavaş ve kontrollü bir şekilde organize edin. Hafta sonunda Mars ‘ın enerjisiyle bu konular üzerinde ilerlemeye başlayacaksınız. Aşk hayatınızda sakin olun.

İKİZLER BURCU(21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bu hafta sizin için en önemli konu arkadaşlık ilişkileridir. Arkadaşlarınıza ani ve sert tepkiler vermemeye çalışın. Miras konuları , vergi ödemeleri ve diğer ödemelerle ilgili sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Hafta sonu Mars oğlak burcuna geçince  bu konularla ilgili harekete  geçebileceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

YENGEÇ BURCU(22HAZİRAN -22TEMMUZ)

Bu haftaki önemli konularınızdan biri evliliğiniz veya iş ortaklığınız diyebiliriz. Bu hafta yaşanacak yeni ayla birlikte yurt dışı konuları ve  eğitim  hayatı ile ilgili istediğiniz bir konuda olumlu gelişmeler başlayabilir. İş hayatınızda hızlı kararlar alabileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Sakin olmaya çalışın.

ASLAN BURCU(23TEMMUZ-23 AĞUSTOS)

2018 yılı hayatınızın kritik yıllarından biri olacak. Önemli kararları bu yıl içinde alacaksınız. Yeni ayla birlikte olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Para konularında ilerlemeler sağlayacaksınız. Aşk hayatınızdaki gelişmelerde mantığınızı daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu yıl sağlığınıza her zamankinden  fazla dikkat etmeniz gerekir.

BAŞAK BURCU(24 AĞUSTOS-21EYLÜL)

Önümüzdeki iki yıl boyunca Satürn aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda sizleri test edecektir. Biraz sabırlı olun ve eskiden yaptığınız hataları yapmamaya çalışın. Hafta sonu yeni ayla birlikte  yeni bir ilişki yada ortaklık başlayabilir. Varsa aşk hayatınız daha da güzelleşebilir. Beklemediğiniz bir gelir paylaşımı ,vergi ödemesi   gibi konular karşınıza çıkabilir dikkat.

TERAZİ BURCU(24 EYLÜL-23 EKİM) 

Bu hafta yeni ayla birlikte kaygılarınızdan kurtulabilir. Hayata yeni bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili ise yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin, Retro ile birlikte harcamalarınız artabilir.

AKREP BURCU(24 EKİM -22 KASIM)

Yeni ayla birlikte aşk eviniz hareketleniyor. Yeni başlangıçlar veya ilişkinizde yeni bir dönem başlayacak gibi .Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu hafta para konularıyla ilgili zor bir hafta. Düzene sokmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Jüpiter Retro hareketine başladı, bu da dört ay boyunca biraz  daha tutumlu olmanızı gerektirecek.

YAY BURCU(23 KASIM-21 ARALIK)

Bu hafta yeni ayla birlikte iletişim konusunda gelişmeler olacak. Çevrenizle daha fazla iletişime geçeceksiniz. Bir süredir maddi konularla ilgili düşünceler içerisindesiniz. Bir süre daha bu konularla ilgili zorluklarınız devam edecek. Hafta sonu  Mars’ın burç değiştirmesi ile birlikte yeni çözümler bulup harekete geçebileceksiniz.

OĞLAK BURCU(22ARALIK-22OCAK)

17 Marttaki yeni ayla birlikte  maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler başlayacaktır. Olumlu gelişmeler olacaktır. Fakat hızlıca karar vermeyin. Mars ın  burcunuza geçmesi ile birlikte gücünüz yükselecek ve hedefleriniz konusunda harekete geçebileceksiniz. İyi gelişmeler başlayacak.

KOVA BURCU(21 OCAK-21 ŞUBAT)

17 Martta ki yeni ayla birlikte kendiniz ve maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. İlişkilerinizi, yaşayış tarzınızı ve para kazanma yöntemlerinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Mars’ın oğlak burcuna geçişi ile bu konularla ilgili çözümler yapmaya başlayacaksınız..

BALIK BURCU(22ŞUBAT-20MART) 

Bu hafta 17 Mart’ta  sizin burcunuzda yeni bir ay meydana gelecek, bununla birlikte  hayatınıza yenilik enerjisi gelecek. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sıkıcı gelişmeler olabilir. Ama bunları çözmek için enerjiniz yerinde olacak. Sürpriz maddi gelirler ya da harcamalar olabilir.