Şehit Caner Gönyeli Tatbikatı’nın deniz aşaması gemilerin Gazimağusa Limanı’ndan hareketle gerçekleştirilecek. (08.30)

GÜÇ-SEN,  09.00 ile 09.30 saatleri arasında iş kazalarını protesto etmek için tüm şubelerde eylem, Gazimağusa Gümrük Dairesi önünde basın açıklaması yapacak.

Müzakereciler Nami ile Mavroyannis görüşecek. (09.30)

Tüm Kıbrıs Sendikal Formu “Öngörülen Birleşik Kıbrıs’ta Cinsiyet Eşitliği ve Ayrımcılıkla Mücadele” konulu konferans düzenliyor. (Lefkoşa Merit Otel - 09.30)

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Taçoy Pınarbaşı-Kömürcü asfalt yol yapım çalışmasını inceleyecek. (Kömürcü yol başlangıcı - 09.30)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek. (10.00)

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle,  Yenierenköy’de inşaatı devam eden sağlık merkezinde incelemelerde bulunacak. (10.00)

Çatalköy Belediyesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Gancelli Sevgi Atölyesi’nin  işbirliğinde “Sokaktaki Çamura Bulaşma” sloganı ile düzenlenecek etkinlik Çatalköy’deki tarihi yağ değirmeninde başlatılacak. (10.00)

Başbakan Yorgancıoğlu Adana Valisi ve Çukurova Kalkınma Ajansı Y.K. Bşk. Büyük, Adana Sanayi Odası Bşk ve Ajans Y.K. Üyesi Kıvanç ile Ajans Genel Sek. Altunsu’yu kabul edecek. (10.30)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, su yönetimiyle ilgili projelerini sunacak  K.T. Belediyeler Birliği  heyetini kabul edecek. (11.00)

Kıbrıs Türk Eczacılık Öğrencileri İnisiyatifi, Birleşik Kıbrıs Partisi’ni  ziyaret edecek. (11.00)

Başbakanlık’ta Başbakan Yorgancıoğlu’nun katılımıyla T.C. kaynaklarından Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Enerji Bakanlığı kısmi hibe  programları için ilan yapılacak. (11.00)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Türk-Sen Başkanı   Aslan Bıçaklı’yı kabul edecek. (12.00)

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Adana Valisi  ve Çukurova Kalkınma Ajansı Y.K. Bşk. Mustafa Büyük’ü ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.00)

Ticaret Odası, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri onuruna  SEGAFREDO’da ( Kumsal – Toros Center yanı) kokteyl verecek ve basın açıklaması yapacak. (15.00)

Geleneksel Alaniçi Hasat Festivali  korteji ile başlayacak. (19.00)

“V. Çınarlı Kültür ve Sanat Festivali” törenle başlatılacak. (20.00)

*****************