Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde “East Med Enerji Sempozyumu” düzenleniyor. (08.30)

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), taşeron sistemini ortadan kaldırmak, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığında ve bağlı okullarda  çalışan Taşeron işçilerin çalıştırılmaması amacı ile Yüksek Mahkemede dava açtı. Davanın ara emri duruşması saat 09.00’da Yüksek Mahkemede yapılacak.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplanacak (10.00)

“Bugün Fidan Yarın Nefes: 11 Milyon Ağaç ile Geleceğe Nefes Ol” kampanyası çerçevesinde, fidan dikimi gerçekleştirilecek. Türkiye’deki kampanya çerçevesindeki etkinlik,  Lefkoşa- Gazimağusa anayolu üzerinde Kurudere mevkiinde 10:00 - 11:00 saatlerinde TC saati ile eş zamanlı olarak yapılacak.

Türk Ajansı Kıbrıs’ın Kurucusu Said Arif Terzioğlu, 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Beylerbeyi’ndeki evinde düzenlenecek etkinlikle anılacak. (11.30)            

“İTÜ Kuzey Kıbrıs Telsim Future Lab” açılışı yapılacak. (Yer: İdadi Sokak No:14, Selimiye Mahallesi Lefkoşa-14.00)           

Avrupa Komisyonu’nun tüm lise  öğrencilerine yönelik “Favori AB Projem” konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları AB Bilgi Merkezi’nde açıklanacak. (14.00)

 “10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Başbakanlık himayelerinde  “Bir Toplumun Milletle Buluşması-Atatürkçülük ve Kıbrıs Türkü” paneli yapılacak. Açılışına Başbakan Ersin Tatar da katılacak. (Yer: Açık Öğretim Fakültesi Konferans salonunu-19:00)  

***********