Gönül Rahatlığıyla EVET

Dünyanın tüm ülkelerinde uygulanan “Cover” sistemi ile gazetelerde tanıtım ve reklam yapmak konusunda bilgisiz olan bazı artniyetli gruplar Hakikat’in de içinde bulunduğu 4 gazeteye haddini ve maksadını aşan saldırılarda bulunmuş, basın-yayın organları baskı altına alınmak istenmiştir.

Öncelikle şunu vurgulamakta fayda görüyoruz.

Annan Planı döneminde çantalar dolusu Euro’ları cebe indiren, bir gecede 180 derece dönüş yapıp “Annan’cı” ve “Yes be annem”ci olanların, bağımsız gazetelerin yayın politikalarına müdahale etme hakkı asla ve asla yoktur.

Siz kimsiniz?

Sizi kimler dürtüyor?

Siz yine kimlere hizmet ediyorsunuz?

Sokak ağzıyla yazılmış bir kaç cümleyle, bizi korkutarak baskı altına alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Hakikat’in de bulunduğu 4 gazetenin yayın politikası veya tanıtım reklamlarına müdahale etme hakkını nereden buluyorsunuz?

Siz Avrupa Birliği’nin gönderdiği paracıklarla keyf yapıp “Yes be annem” derken, gazetelerde boy boy ilanlar yayınlayıp tek taraflı yayın yaparken, şimdi hangi yüzle “EVET” ilanlarına protesto çekebiliyorsunuz?

Hakikat yönetimi olarak, bizler Anavatan Türkiye’de yaşananlar, Avrupa ülkelerinin düşmanca yaklaşımları ve uygulamaları ayyuka çıkmışken elbette ki Türkiye’nin bekası ve selameti için düzenlenen referandumda en iyi sonucun çıkmasını isteriz.

Üstelik bunu gönül rahatlığıyla söylemekten de çekinmeyiz.

Çünkü biz, Anavatan Türkiye’nin şu anda bulunduğu konumdan çok daha yükseklerde olmasını, büyüme hızını artırmasını, ayağına bağlanmış prangalardan kurtulmasını memnuniyetle karşılayan bir yapıdayız.

Türkiye’nin güçlü konumu ile dünya devletleri arasında çok daha yükseklerde bulunmasından gurur duyarız.

Referandumda alınacak “EVET” sonucuyla yalnızca Türkiye değil, Kıbrıs’ın da kazanacağını çok iyi biliyoruz.

Kıbrıs Türkleri için, güçlü Türkiye demek, bu topraklarda huzur ve güvenle yaşamak, geleceğin aydınlık olacağına gönül rahatlığıyla inanmak demektir.

İşte bu nedenle, bir kez daha vurgulamakta fayda görüyoruz:

Biz, “Yes Be Annem” demiyoruz, “EVET” diyoruz.

EVET’le sadece Türkiye değil, Kıbrıs’ın da kazanacağını, çok daha güçlü konumda olacağını biliyoruz.

Gönül rahatlığıyla “EVET” diyoruz.