KIBRIS TÜRK'LERİNİN EKONOMİK HAYATINDA ÖNEMLİ ROLLER ÜSTLENMİŞ ARUN YENİDEN MARKETLERDE 

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Kıbrıs Türk ekonomik hayatının ilk üretim tesislerinden olan ve Kıbrıs Türk ekonomisi ile Milli Mücadelesine katkısı asla unutulmayan Ahmet Raşit ailesinin Un üretimindeki markası ARUN ailenin 3. Kuşak yöneticilerinden Tolga Ahmet Raşit tarafından yeniden üretilmeye başlandı. ARUN Un Fabrikası Direktörü Tolga Ahmet Raşit'in sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruyla ARUN markasıyla üretimin yeniden başladığı sevincini 
Ahmet Raşit ailesi ile birlikte Kıbrıs Türk halkı da  yaşadı.



REKOR BEĞENİ VE PAYLAŞIM

Yeniden üretim müjdesini 
sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla duyuran Tolga Ahmet Raşit'in paylaşımı 1147 beğeni ,70 paylaşım ve 350'den fazla yorumla tebrik alarak hem bir rekor kırdı , hem de Kıbrıs Türk'lerinin ARUN markasına ve Ahmet Raşit ailesine duyduğu sevgiyi gösterdi.
  

  





KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI , ÇOK AĞIR BEDELLER ÖDEDİM

ARUN markasının yeniden hayata dönmesini sağlayan Tolga Ahmet Raşit atalşarından kalma ARUN markasını yeniden üretebilmek için çok emek harcadığını , çok haksızlıklara uğradığını,  çok bedeller ödediğini de belirttiği duygusal paylaşımla artık kötü günlerin geride kaldığını belirtti. Tolga Ahmet Raşit'in sosyal paylaşım sitesi facebooktaki kişisel sayfasından yaptığı paylaşım yorumsuz olarak şu şekildeydi :
"Bugün benim için çok duygusal ve önemli bir gün. Bugün Atalarımdan kalma Arun markasını tekrar üretebilmek için senelerdir verdiğim mücadeleyi gerçeğe dönüştürdüğüm gün. Bu yolda çok ağır bedeller ödedim. Bu yolda çok haksızlığa uğradım ama bugün mutluyum çünkü Arun markasına kavuştum, çünkü Arunu yeniden üretiyorum. Öncelikle bu yolda yanımda olan aileme ve tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. Arunu hiç unutmayan ve çok seven Kıbrıs Türk halkına da ayrıca çok çok teşekkür ederim. Lütfen unutmayın Arun Kıbrıs Türk halkına mal olmuş bir degerdir ve bu gibi degerlermiz yaşadıkça bu topraklarda güvenle yaşamaya devam edeceğiz..Elimde gördüğünüz poşetiyle Arun çok yakında tüm marketlerde.."