Dünyanın ikinci en büyük elektronik üreticisi TCL, küresel TV sektöründeki liderliği Kuzey Kıbrıs’ta dasuratla yansımaya başladı.

Son iki yıldır Amerika Birleşik Devletleri’nde en hızlı büyüyen televizyon markası TCL, Avrupa’daki yatırımların bir yenisini de Kuzey Kıbrıs’a taşıdı. 

YENİ NESİL TELEVİZYON

Dahili olarak Android teknolojisine sahip olan tüm TCL televizyonlarında,smart bir televizyon ile yapılabilenin ötesinde pek çok şeyi uygulamak mümkün ve çok geniş bir hizmet alanı bulunuyor.

Milyonlarca içeriği tek bir ekranda buluşturan yeni nesil Android teknolojisiyle binlerce farklı uygulamayı çalıştırabilir, sesli komut ile yönlendirebilir, televizyonunuz ev cihazlarınızı bile uzaktan yönetmenize aracı olur.

TCL Android TV, dünyanın en büyük internet TV kanallarından olan Netflix, Amazon Prime Video ve Disney+gibi herkesin erişebileceği dev bir akış çeşidi de sunuyor kullanıcılarına.

EN İYİ TEKNOLOJİ’YE EN UYGUN FİYAT

Üretici olduğundan dolayı daha düşük maliyetlerini satış fiyatlarına da yansıtan markanın pazarlama stratejisi, en gelişmiş teknolojiyi en rekabetçi fiyat ile tüketicisiyle buluşturmak.

Böylelikle, benzer özellikli televizyonlarla fiyat kıyaslaması yapıldığında, TCL markası teknolojisinden ödün vermeyerek genellikle çok daha avantajlı bir seçenek olarak biliniyor.

SHARAF ELECTRO STORE GÜVENCESİYLE

TCL Kuzey Kıbrıs Resmi Distribütörü olan elektronik eşya toptan ve perakendecisi Sharaf Electro Store Limited, dünyanın en önde markalarını ve en yeni teknolojiyi yerli pazarda buluşturmanın en son heyecanını yaşıyor.

“TCL’in direk üretim fabrikasından Kuzey Kıbrıs pazarıyla buluşturduğumuz bu dev marka, kısa bir süre içinde ciddi bir ivme kazanıp, Avrupa, ABD ve Asya’da olduğu gibi, yerli tüketicinin fiyat ve performansını bir araya getirdiğinde, alternatifi nerdeyse olmayan bir marka olduğunun bilincine varıyor.

Şu anda Lefkoşa, Girne ve Mağusa dahilinde sadece 7 seçkin mağazada ve yetkili satıcısı bulunan TCL televizyonlarında, 2 yıl ful KKTC servis ve parça garantisimevcut.

En yeni teknolojiyi en rekabetçi fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşturan TCL’in,smart televizyonlardan çok daha akıllı son teknoloji Android TV’leriyle, artık ekranınızdan milyonlarca zengin içeriğe yapay zeka ile bir tuşla kolayca erişmek mümkün.”

GAMER’LARIN TERCİHİ

“Call of Duty World League” resmi televizyonu olmakla birlikte, dünyada ilk “THX Sertifikalı Oyun Modu” özelliğini taşıyan 6-Serisi TCL televizyonları, piyasaya yeni sürülen Playstation 5 ve X Box X Serisi için en performanslı özellikleri taşıyan televizyon markası olarak ayrıca biliniyor. 

DÜNYA YILDIZLARIN DESTEKLEDİĞİ MARKA

İki yıl TCL dünya marka elçisi olan Brezilyalı forvet yıldızı Neymar Jr. yanı sıra, İngiltere milli futbol takım kaptanı Harry Kane, Manchester United orta saha oyuncusu ve dünyanın en yüksek 9. bonservis unvan sahibi olan Fransız Paul Pogba, Alman Milli ve Borussia Dortmund kaptanı Marco Reus gibi birçok global futbolcunun resmi olarak desteklediği marka haline geldi.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) ile ayrıca küresel resmi televizyon ortağı.