Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bu yıl eğitime başlayan Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama-Oyunculuk bölümünde eğitme başlayacak öğrenci adayları için düzenlenecek özel yetenek sınavı tarih ve başvuru koşulları açıklandı.

GAÜ’den konuyla ilgili yapılan açıklamada Sahne Sanatları akademik birimlerinin YÖK ve YÖDAK’tan denklik ve kontenjan aldığı ifade edilerek 2013-2014 akademik yılı güz dönemi için kayıtların başladığı belirtildi.

Dünyaca ünlü sanatcıların bölüm bünyesine eğitim vereceği ve eğitim ile çalışmaların GAÜ’nün uluslararası kampüsleri ile işbirliği içerisinde gerçekleşeceğinin bildirildiği açıklamada yetenek sınavlarının GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs ve GAÜ İstanbul Beşiktaş Yerleşkesinde yapılacağı, Drama-Oyunculuk bölümü yetenek sınavlarının 2 aşamadan oluşacağı ifade edildi.

5-6 Eylül 2013 saat 10:00’da GAÜ İstanbul Yerleşkesi, 9-10 Eylül 2013 saat:10:00’da ise GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüste düzenlenecek yetenek sınavları ile ilgili öğrenci adaylarının drama-oyunculuk bölümü özel yetenek sınavı başvuru koşulları, sınav içeriği, akademik program müfredatları ve akademik kadrosu ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden ulaşabilecek.