Doğu Akdeniz Doğa Koleji 56 ortaokul, 54 lise öğrencisini daha mezun etmenin gururunu yaşadı. Geceye velilerimiz, Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri, Öğretmenlerimiz, Yöneticilerimiz, Milletvekillerimiz, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü ve Yardımcıları, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Ortaöğretim Müdürü, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı Genel Koordinatörü ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı katıldı.

Öğrenci Meclisi Komite Başkanlarından Barkın İnal’ın açılış konuşmasının ardından Ataşehir Doğa Koleji mezunu Doğu Çetintaş, Doğa ve Okul Aile Birliği Başkanı Hanife Amber, Doğu Akdeniz Doğa Koleji Müdürü Beran Tanseloğlu ve Milli Eğitim Bakanlığı Genel Ortaöğretim Müdürü Mustafa Borataş da bu özel günde velilere ve tüm mezunlara yönelik birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından akademik ve sosyal alanda başarı kazanan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ödüllendirildi. Ödüller verildikten sonra mezunlara diplomaları dağıtıldı. Gecenin sonunda lise orkestrasının sahnede yer almasıyla birlikte mezunlarımıza bir sürpriz yaparak Soyhan Bilgeer de şarkılara eşlik etti. Buram buram mezuniyet coşkusu ve heyacanının hissedildiği gecede

Doğa, bir kez daha farklı olduğunun kanıtını ortaya koydu.