Kendimizi bildik bileli hep aynı zihniyet, hep aynı yüzler , hep aynı oyunlar , hep aynı parti bayrağı ve ona biat edenler. Yaşlandılar ama hala partimizde partimiz diyorlar... Az kaldı yakında UBP dendi mi Kıbrıs'ın diğer adı olacak.

Az kaldı, insanların evlerinin içerisine girip burada bizim sayemizde oturuyorsun denilecek. Az kaldı ki çalışıyorsan bizim sayemizdedir diyecekler ve diyenler de var zaten. Şimdi kızıyoruz ya bazen neden bu parti bu kadar kendine güveniyor? Neden Sayın Başbakan tek başına iktidar olacağını söyler söyler duruyor? Partinin içinin dışının her vekilinin neden bu kadar göğsünü gere gere yürüyüp biz varız ve hep olacağız endamını dile getiriyorlar?

Cevapları çok açık ... Cevap biz halkız . Bizler bile isteye yıllardan beridir hem ağlarım hem giderim modu ile gelinin kayınvalde arkasından konuşup, yüzüne görünce çeşit yüze bürünmüş haliyiz. İstisnalar tabi ki vardır ama nerde çokluk orada... neydi sahi ????

Kendilerine inanan ve yaptıklarını tasvip eden bir toplumu o veya bu şeklide ellerine avuçlarına almış , kişiye göre bir parmak bal çalarak kendi saflarınına rahatlıkla alanlar ordusunun yıllardır kükremlerine ve de son zamanlarda bu kadar özgüvenlerine neden kızıyoruz ki???

Süre gelen bu sistemden , yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu, ülkesi için ne hal hikmetse doğru bir hal içerisinde asla olamayan, bir koltuk sevdası yüzünden almış oldukları onca yanlış kararlarla günün sonunda ekonomik , kültürel, sosyal olarak halka hiç bir faydası olmayan bu orduya neden kızıyoruz ki???

KIZMAYIN!!!

Bizler bunları bile isteye yapıyor ve yaşıyoruz . Seçim zamanı kapılarımıza kadar gelip türlü diller döküp bizleri yine kandırmıyorlar mı? Bizlerin teyze kızını, amca oğlunu halledeceğiz yerleştireceğiz rahat olun diyen onlar, dinleyen bizler değilmiyiz? Seçim günü o pazar sabahı kalkıp kuzu kuzu kendi irademiz dışında bizlerin ve çocuklarımızın geleceğini daha çok karartmak için sandıklara koşmuyor muyuz.?

Evet bunlar biz halkın eseri. Ne demişler aynı şeyleri yapıp yapıp farklı sonuçlar beklemek. Hoş bende her zaman bunu yapmışımdır. Sonuç inanın ki hayal kırıklığı. Değişim zamanı diye sloganlar ile sizleri kandırmalarına izin vermeyiniz. Değişen sadece bölgelerdeki Seçim sıralaması. Ne yüzler değişiyor, ne zihniyetler, ne yalanlar ne dolanlar.

Kocaman kocaman insanlarız artık kendimiz geçelim ve çocuklarımız için gelecekleri için irademize sahip çıkarak kullanılmaktan çıkalım... Güzel günleri geçtim sistemle , yasa ile hak ve hukukla halkının yanında, ülkesinin kalkınmasına ekonomisine katkısı olan ayaklarının üzerinde duran bir yönetim ve liderlik zamanıdır.

KARAKUŞ