Geçtiğimiz pazar günü beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren 58 yaşındaki Yener Tüzün’ün, darp edildikten sonra hayatını kaybettiği tespit edildi. Güzelyurt’ta cinayet soruşturması başlatıldı.

ZİYA TERZİ YURT DIŞINA KAÇTI…   Yener Tüzün’ün, Ziya Terzi ile birlikte içki içtikten sonra bilinmeyen bir sebeple kavga ettiği ve Ziya Terzi’nin, yumruk darbesinden sonra Tüzün’ün beyin kanaması geçirip öldüğü açıklandı. Tır şoförü olduğu öğrenilen Ziya Terzi’nin olay gününden sonra KKTC’den çıkış yaptığı öğrenildi

OTOPSİ SONUCU ÇIKTI… Yener Tüzün’ün cesedi üzerinde yapılan otopsisinde, “çarpmaya bağlı gelişen beyin kanaması ve doku hasarı” sonucu öldüğü tespit edildi

Güzelyurt’ta 58 yaşındaki Yener Tüzün, 18 Ocak’ta Ziya Terzi isimli kişiyle aralarında çıkan tartışma sonucu aldığı darbelerle pazar günü yaşamını yitirdi. Polis, cinayet soruşturması başlattı.

Yener Tüzün ile Ziya Terzi isimli kişinin olay günü birlikte içki içtikten sonra tartıştıkları ve Ziya Terzi’nin, Tüzün’ün yüzüne yumruk vurarak darp ettiği açıklandı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, 19 Ocak’ta beyin kanaması teşhisi ile ameliyat edilen Yener Tüzün, 22 Ocak’ta yaşamını yitirdi.

Öldüren yurt dışına kaçtı

Yener Tüzün’e yumruk atarak, beyin kanaması geçirerek ölümüne neden olan Ziya Terzi’nin tır şoförü olduğu ve olaydan bir gün sonra, tırla birlikte adadan çıkış yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Güzelyurt cinayet soruşturması başlattı

Güzelyurt Polis Müdürlüğü Adli Şube Ekipleri, Yener Tüzün’ün otopsisi sonucu ölüm sebebinin belli olmasından sonra “cinayet” soruşturması başlattı.

Ziya Terzi isimli kişinin, Yener Tüzün’ü darp ettiği bulgusuna ulaşan Adli Şube Ekipleri, Ziya Terzi isimli kişiyi aranan şahıs ilan etti.

Ölüm sebebi belli oldu

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Yener Tüzün’ün cesedi üzerinde yapılan otopsisinde, “çarpmaya bağlı gelişen beyin kanaması ve doku hasarı” neticesinde öldüğü tespit edildi.