Otelin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayın kahramanı olan vale, müşteriye ait Lamborghini marka otomobili otelin önünden otoparka götürmek isterken kaza yapıyor.

Lifenews tarafından konuyla ilgili olarak geçilen haberde, otomobilin sahibinin arkadaşı olan Nipula Mglani ’nin gazetecilerle yaptığı sohbette, Lamborghini ’yi otelin ön kısmından çıkartıp otoparka götürmek isteyen valenin aracın kontrolünü kaybederek önce öndeki araca, daha sonrada otelin duvarına çarptığını söylediği ifade edildi.

Avrupa ’da 250 bin dolardan (yaklaşık 520 bin TL) başlayan fiyatlarla satılan otomobil, vergiler yüzünden Hindistan ’da iki katı fiyatına satılıyor. Aracın gerçek sahibi olan işadamı Abid Fateh Mohmed Khatri ’den ödünç alan kuzenleri, yaptıkları açıklamada, otomobilin aynı otelin görevlileri tarafından daha önce defalarca kez otoparka götürüldüğünü ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını ifade etti.

Hindistan basını tarafından geçilen haberlerde, aracın sahibi tarafından yaptırılan ekspertiz sonucunda tamirat için gerekli olan rakamın 335 bin dolar olarak belirlendiği, kazaya sebebiyet veren vale Arun Kumar ’ın ise olayın sorumluluğu üstlenmeyi reddettiği belirtiliyor.