Türk Hava Yolları (THY) online iç hat bileti alan yolcuları için yeni bir kampanya düzenledi. THY'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, 29 Şubat'a kadar online bilet alan yolcuların, 1 Nisan'dan itibaren 2012 boyunca tüm Türkiye'ye her şey dahil tek yön 44 TL'ye uçabilecekleri belirtildi.

Kampanya kapsamında biletlerin 29 Şubat tarihine kadar alınabileceği ve uçuş döneminin 1 Nisan 2012–31 Aralık 2012 tarihleri arasında olduğu ifade edilen duyuruda, 16 Ağustos-03 Eylül 2012 ve 19 Ekim-30 Ekim 2012 tarihleri arasındaki uçuşların ise kampanyaya dahil olmadığı kaydedildi.

Duyuruda, biletlerin ''www.turkishairlines.com'' web sitesinden 44 TL'ye, satış ofisleri, seyahat acenteleri ve çağrı merkezinden 49 TL'ye satın alınabileceği ve ücrete havaalanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçlarının dahil olduğu bilgisi yer aldı.

Duyuruda ayrıca, kampanyanın THY iç hat direkt uçuşlarında geçerli olduğu, Ercan, Hopa hatları ve Anadolu Jet ya da THY'nin ortak uçuş anlaşması yaptığı diğer havayolları uçuşlarınında dahil olmadığı belirtilerek, kampanyanın sınırlı sayıda koltuk için geçerli olduğu, biletlerde seyahat değişikliği ve iadenin yapılamadığı hatırlatıldı.