Filipinler'de öldüğü zannedilen küçük bir kızın hayata döndüğü görüntüler, sosyal medyada rekor kırıyor. Cep telefonuyla çekildiği belirtilen ve sosyal medyaya yüklenen görüntülerde, öldüğü iddia edilen küçük kız tabutta hareket ediyor. İşte mucize başlığıyla paylaşılan o ilginç görüntüler;

İddialara göre Zamboanga del Sur kentinde geçtiğimiz hafta 1.5 - 2 yaşlarındaki minik bir kız çocuğu, ateşlenince babası tarafından en yakın hastaneye götürüldü. Burada tedaviye alınan kız çocuğunun Cumartesi sabahı yaşamını yitirdiği belirtildi. Ailesi tarafından teslim alınan minik kızın cenazesi için kilisede tören hazırlıkları yapılmaya başlandı.

KIZ HAREKET ETTİ

Hazırlıklar sırasında bir komşu kadın, küçük kızın bedenini düzeltmek için tabutun kapağını kaldırdığında ilginç bir olayla karşılaştı. Kızın hareket ettiğini fark edince hemen ailesine haber verdi. Babası tarafından tabuttan çıkarılan minik kız, hemen hastaneye götürülerek tedaviye alındı.
 
Babanın bebeği tabuttan çıkardığı görüntüler, kilisede bulunan bir kişi tarafından saniye saniye cep telefonuyla görüntülendi.