KÜÇÜK Turan'ın ACIBADEM'deki ameliyatı 6 saat SURDU. Operasyonun başarılı olduğu, Turan'ın ameliyattan çıktığı ve YOĞUN BAKIMDA olduğu öğrenildi.

Turan Katırcıoğlu'nun babası Ali Katırcıoğlu, uzun saatler süren ameliyatın sonunda minik Turan'ın yoğun bakıma alındığı ve yoğun bakımda 9 - 10 gün kalabileceği bilgisinin doktorlar tarafından kendilerine söylendigini kaydetti.

Ali Katırcıoğlu, oğlunun doktorlarının ameliyatın başarılı geçtiğini, planlanan her şeyin yapıldığını belirttiğini ve şu an için tek yapılacak şeyin beklemek olduğunu ifade ettiklerini söyledi.

 Minik Turan’ın çok kritik bir süreç geçirdiğini kaydeden baba Katırcıoğlu, çok önemli bir ameliyat gerçekleştiğini ve ameliyatın 6 saat sürdüğünü anlattı. Katırcıoğlu, ameliyatın çok riskli olduğunun da altını çizerek doktorların herşeyi yaptıklarını, operasyonun iyi ve başarılı geçtiğini, şimdi ise yoğun bakım sürecinin atlatılması gerektiğini sözlerine ekledi.

“Umarız iyi neticelenecek” diye konuşan Katırcıoğlu, sürecin hiç beklemedikleri bir şekle döndüğüne de değinerek şunları söyledi:

“Kıbrıs, İngiltere ve Türkiye’den insanlar bizi aradı. Maddi olarak değil, manevi olarak inanılmaz moral ve enerji aldık. İnsanlar bu konuda gerçekten çok duyarlı. Çok şanslı bir toplumuz. Belki de küçük toplum olmanın en önemli avantajlarından birisi bu. Sadece biz değil, bu durumda çok aile var. Turan gibi çok fazla küçük kahraman var. Bütün çocuklar iyi olsunlar. Çocukların yeri hastane değil oyun parklarıdır. Bu süreçte bize destek veren herkese çok teşekkür ederim. Kritik durum devam ediyor ancak onu da atlatacağımıza inanıyorum.