Mezarlık Bekçisinden Kan Donduran Olay
Baba Didier Burkhalter.Adam başta önemsemez bu olayı fakat her gün her yalnız kaldığında bu sesi duyması hayra alamet değildir kalkar bu konuyu eşiyle paylaşır.


Eşi kocasının kafayı yediğini düşünür ve kocasını psikologa götürür doktorlar adama türlü tedaviler uygularlar fakat adam kızının sesini duyduğu konusunda inat etmektedir.
Doktorlar en iyisi kızın mezarını babasına göstermektir belki o zaman gerçeği kabul eder diyerek babasını alırlar mezarlığa giderler.
Doktorlar şöyle der bak bütün insanların evlatları aileleri burada ölenler bunlar hep ama adam mezarı görmek ister mezara gittiklerinde biraz şaşırırlar yeni mezar içine çökmüştür.
Baba mezarlık bekçisini çağırır ve sorusunu sorar : Yeni mezarlarda böyle çöküntüler olur mu ? der. Mezarlık bekçisi kızarır ve evet olur der.
Kızın babası baş komiser olduğu için bekçinin bir şeyler gizlediğini anlar ve savcılıktan mezarın açılması için izin ister mezarı açarlar kızın naaşı mezarda değildir ve hemen mezarlık bekçisi sorguya alınır mezarlık bekçisi olayı anlatır.
Bekçinin kulübesine giderler kız sıcak su dolu bir kuvvetin içindedir. Bekçi yeni ölmüş ölülerin vücutlarını sıcak suda ısıtıp tecavüz etmektedir Kız tekrar yıkanır ve gömülür. O günden sonra baba kızını bir daha rüyasında görmez.
Bekçi psikolojik tedavi görür ve nakledildiği hapishanede başka bir mahkum tarafından öldürülür.