Ekonomik kriz ile mücadele eden Yunanlıların, kişi başına yılda ortalama 164 defa cinsel ilişkiye girerek dünyada en fazla seks yapan ülke olduğu ortaya çıktı.

Prezervatif üreticisi Durex’in 37 ülkede 37 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği ‘Global Cinsel Mutluluk Araştırması’na göre, Euro Bölgesi’ndeki borç krizinin fitilini yakanYunanistan en ateşli ülke çıkması, refah seviyesinin aşk hayatıyla orantısı olmadığı görüşünü kuvvetlendirdi. Yunanlıların, yüzde 51’inin yaşadığı cinsel ilişkiden tatmin olduğu, yüzde 49’unun ise hiç keyif almadığı belirtildi.

En mutlu Nijerya

Ülke ekonomilerinin cinsel birliktelik üzerinde etkisi olmadığını gösteren bir diğer örnek ülke de Nijerya oldu. Araştırmada, seksten en fazla keyif alan ülke olarak ilk sıraya yerleşen Nijerya’da mutluluk oranı yüzde 67 iken, onu yüzde 63 ile Meksika, yüzde 61 ileHindistan, yüzde 54 ile Polonya takip etti. En uzun cinsel ilişki süresinin 24 dakika ile Nijeryalılara ait olduğu belirlenirken, en kısa sürenin 13 dakika ile Hindistan’da olduğu ortaya çıktı. Yunanistan’ın haftada en çok seks yapan ülke olmasına rağmen, partner sayısı bakımından ilk üçe girmeyi başaramadığı ve Yunan kadınlarının, erkeklere oranla bir yıl içersinde daha fazla erkekle beraber olduğu belirlendi. Seks hayatından en az keyif alan ülke ise Japonya oldu. Japonların sadece yüzde 15’i aşk hayatlarının mutlu olduğunu söyledi. Dünyada yıllık cinsel ilişki ortalamasının 103 olduğu belirtilirken,Yunanistan’ın ardından ikincisi sırada yılda 145 ilişkiyle Brezilya, üçüncü olarak da 143 ilişkiyle Polonya ve Rusya geliyor.

Türkiye ilk 6 ülke arasında

HAFTALIK bazda bakıldığında ise Türkiye de dünyada en fazla cinsel ilişkiye giren 6 ülke arasında yer alırken, yüzde 85’lik oranla da dördüncülüğe oturdu. Liderliği, her yüz kişiden 89’unun birliktelik yaşadığı Kolombiya alırken, ikinci sırada yüzde 88’lik oranla Endonezya ve Rusya geliyor. Çin ve Portekiz yüzde 85 üçüncülüğü paylaşırken, Türkiye ise haftalık yüzde 84’lük oran ile listedeki yerini aldı.