Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif, bugün Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi ve Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Bakanlık basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Kaşif, yaklaşan yeni yıl nedeniyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde hastanelerde yaşanan gelişmeleri ve sorunları yerinde değerlendirdi.

Bakan Kaşif, bütçe olanakları ölçüsünde hastane ve sağlık merkezlerini geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Bakan Kaşif, günün ilk ziyaretini bu sabah saat 09.00’da Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi’ne yaptı. Burada tüm odaları gezip hastaların yeni yılını kutlayan Kaşif, yeni yılın hastalara sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Kaşif, “Elbette kimsenin hasta olmamasını istiyoruz. Ancak hastalıklar, hayatın bir gerçekliğidir. Dolayısıyla, insanlarımız hasta olduklarında onlara en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetinin verilmesi şarttır. Bizler de bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Batı bölgesinin tek yatılı hastanesi olan Cengiz Topel Hastanesi’nde 2011 yılı içerisinde altyapıya yönelik olumlu yatırımların gerçekleştirildiğine dikkat çeken Bakan Kaşif, 2012 yılında tüm sağlık çalışanları ve hastalara güzel günler diledi.

Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif, günün ikinci ziyaretini ise Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdi. Kaşif, burada tedavi gören hastaların yeni yılını kutladı ve çeşitli hediyeler dağıttı.