Kanser Hastalarına Yardım Derneği, “Kanser Hastası” etkinlikleri çerçevesinde, kanserden vefat eden hastalar anısına, Tuzla Meydanlığı’nda lokma döküp, dağıttı.

Dernekten verilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde başlanarak, öğlen sonuna kadar devam eden lokma dağıtımına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve bağış kutularına, kanser hastaları için bağış attı.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Tuzla Bölge Sorumlusu Meliha Önder, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisi ve yüreği sevgi dolu ekibinin, kutsal bir görevi gönülden yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yıllardır bunun öncülüğünü  bıkmadan, yılmadan yürüttüğünü belirttiği Dernek Başkanı Raziye Kocaismail’i kendilerine bu mutluluğu yaşattığı için sevgiyle kucakladıklarını ifade eden Önder, tüm hastaların en kısa zamanda sağlıklarına kavuşması için yürekten duacı olduklarını dile getirdi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ise, Meliha Önder ve ekibinin, kanser savaşında kaybolan dev ailelerin ruhları için, bıkmadan ve yorulmadan çalıştıklarını söyledi.

Herkesin dinlendiği bir günde, lokma dökerek koydukları her katkıyı, Allah’ın da kendilerine sağlık bereketi olarak iade etmesini temenni eden Kocaismail, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Tuzla Bölge Sorumlusu Meliha Önder ve ekibini kutlayarak, tüm kanser hastalar adına teşekkür etti.