Rüya tabirleri içerisinde ayrı bir bölümde değerlendirilen seks rüyaları çok yaygındır.  Özellikle kendimizi yetersiz bulduğumuz durumlarda ortaya çıkan bu yaramaz rüyalar kimi zaman basit bir cinsel fantezinin etkisiyle olabilir ama çoğu zaman bu tür rüyaların altında yatan anlam daha derindir.

Halka açık alanda seks

Rüyanızda halka açık alanda seks yaptığınızı görürseniz şaşırmayın. Oldukça sık rastlanılan bu rüyalar, sizin ve çevreden geçenlerin tepkilerine göre iki farklı anlama sahiptir. Eğer siz kamuya açık alanda seks yapmaktan memnunsanız ve çevreden geçenler de gördüklerinden rahatsız değilse bu, öfkenizi ve cinsel arzularınızı bastırdığınız anlamına gelir. Ancak kamuya açık alanda seks yapmaktan rahatsızlık duyuyorsanız veya çevreden geçenler de rahatsız oluyorsa bu, suçluluk hissi yaşadığınız ve cinsellik konusunda takıntılarınız olduğu anlamına gelir.

En yakın arkadaşının sevgilisiyle seks


Endişeye mahal yok. Rüyanızda en yakın arkadaşınızın sevgilisi ile seks yaptığınızı görmeniz, aldatma arzusu içinde olduğunuzu göstermez, tatmin olmayan ihtiyaçlarınız olduğunu gösterir. Rüyadan alacağınız ipuçlarını ilişkinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşınızı gördüğünüzde suçluluk hissedersiniz, unutmayın ki seks çoğunlukla semboliktir.

Patronla seks

 

Kadınların sık sık gördükleri rüyaların arasında çirkin, şişman ve ayrımcı patronlarıyla seks yapmak da yer alır. Bu patronunuza karşı gizli arzular duyduğunuz anlamına gelmez. İş hayatınızda kendinizi yetersiz hissettiğiniz veya teşvike ihtiyacınız olduğunu gösterir. Rüyanızda, iş yerindeki iktidar ilişkisini tersine çevirmiş olursunuz. Rüyanızda itici bulduğunuz biriyle seks yapmayı görüyor olmanız, aynı zamanda kendi bedeninizi de yeniden forma sokmayı arzuladığınızı gösterir.