Türkiye’nin en ünlü kadınları kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmak için bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bir araya geldi.

 Her biri kendi alanında bir çok başarıya imza atmış 32 ünlü isim “Kadına şiddete karşı kanatlandılar” başlığı altında bir sosyal sorumluluk projesi için biraraya geldi. Çalışmada fotoğraf ve mesajlarla kadına şiddet dile getirilecek.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) desteği ile Zuhal Ceran’ın yapım ve genel koordinatörlüğünde hayata geçen projenin çekimlerini uluslararası ödüllü yönetmen ve fotoğraf sanatçısı Cemil Ağacıkoğlu yaptı. Projenin styling çalışmalarında ise ünlü tasarımcı Murat Aytulum’un imzası yer alıyor.

Sanat dünyasının ünlü kadınlarının kanatlanarak “kadına yönelik şiddete dur” diyeceği çalışmanın fotoğraf sergisi 8 Mart 2012 Perşembe günü projeye destek veren sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek.

Projeye destek verenlerinn arasında Ayça Bingöl,  Beren Saat, Deniz Türkali, Derya Alabora, Ece Vahapoğlu, Hale Soygazi, Jehan Barbur, Jülide Kural,  Meltem Cumbul ve Songül Öden gibi isimler yer alıyor.