Üsküdar’daki gecekonduda yangın çıktı. itfaiyehemen olay yerine geldi. Ancak su bir türlü açılmayınca  yangın büyüdü ve gecekondu göz göre göre kül oldu...

Üsküdar’da 2 yaşındaki çocuk evde oyun oynarken yangın çıkardı.  yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye ekipleri suyu bir türlü açamayınca gecekondu kül oldu. Olay, Ünalan Mahallesi Ünsalan Caddesi 27 No’lu gecekonduda yaşandı. İşsiz olduğu öğrenilen inşaat işçisi Osman Demir ve evlere temizliğe giden eşi Gülten Demir dışarıda olduğu sırada gecekonduda yangın çıktı. Demir çiftinin kızları Hülya (20) ve Ceren (12) evde bulundukları sırada, Hülya’nın 2 yaşındaki oğlu Ali Kemal koltuğu tutuşturdu. 

NİHAYET SU AÇILDI AMA... 
Hülya ve Ceren ile küçük çocuğu dışarı çıkaran komşuları itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, küçük çaptaki yangına müdahale etmek için kolları sıvadı. İlk olarak itfaiye hortumu, gecekonduya uzatıldı. Ancak suyun pompası arızalanınca bir türlü açılmadı. İtfaiyenin tüm çabalarına rağmen su açılmayınca yangın bir anda büyüdü. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu suyu açabildi. Ancak gecekondu kullanılamaz hale geldi.