Lefkoşa’da Kızılbaş çemberinin bulunduğu mevkide dün sabahın erken saatlerinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil bir evin bahçesine girip duvarına çarparak durdu. Emniyet kemeri bağlı olduğu için kazayı hafif yaralarla atlatan Sefa Yaralı isimli genç sürücünün olay anında alkollü olduğu belirlendi.
Söz konusu evin sahibi Nesrin hanımın ise işitme problemi olduğu için olay anında kazayı duymadığı ve sabah evinin duvarındaki ve bahçesindeki hasarı görünce olaydan haberdar olduğu öğrenildi.
Kaza sabah saat 04.30 sıralarında, Sefa Yaralı’nın yönetimindeki CD 218 plakalı otomobiliyle Şehit Ecvet Yusuf Caddesi’nden Haydar Aliyev Caddesi’ne doğru giderken, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle önce orta refüje çarpması, ardından da yolun sağındaki evin bahçesine girerek duvara çarpması sonucu oldu.
Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen kazada 149 promil alkollü olduğu öğrenilen genç sürücü Sefa Yaralı,  kazanın şokunu ise uzun süre üzerinden atamadı. Olay yerine gelen arkadaşları tarafından sakinleştirilen genç sürücü Yaralı, lastiğinin patlamasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve aracının savrulduğunu iddia etti. 












KAYNAK : KIBRIS