Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda seyrettiği sırada dikkatsiz sürüş nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 24 yaşındaki Aliye Tekin, ölümden döndü.
Kazayı hafif yaralarla atlatan ancak olayın şokunu uzun süre yaşayan Tekin, Güzelyurt Sağlık Merkezi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Güzelyurt Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerindeki, Saldam Petrol İstasyonu yakınında meydana gelen kaza, Aliye Tekin’in yönetimindeki BU 766 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu oldu. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, önce yol kenarındaki elektrik direğini yerinden kopardı, ardından bir takla atarak durabildi.
Kaza sonrasında, Güzelyurt Trafik Şube Müdürü Kutlay Malek olay yerine giderek, incelemelerde bulundu.

Trafik eski yoldan aktı

Öte yandan, askeri birliklerin atış talimi yapacakları gerekçesiyle geçen sene olduğu gibi bu yıl da yeni yapılan çift şeritli Güzelyurt-Lefkoşa anayolu trafiğe kapatıldı.
Sabah saatlerinde işe ve okula gitme telaşı içerisinde olan vatandaşlar, dün sabah yeni yolu değil, eski yolu kullanmak zorunda kaldı. 
Aliye Tekin’in hafif yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın da eski yoldaki bu sıkışıklık nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

 

 

 

KAYNAK : KIBRIS