Erülkü Süpermarket’in sahibi Oktay-Ülgen Erülkü çiftinin ölümü, ailede ve yakın çevrede şok etkisi yarattı. Olayla ilgili polis soruşturması devam ederken çiftin yakınları intihar olasılığına ihtimal vermedi


Girne bölgesindeki Bufavento Kalesi yakınlarında, önceki gün saat 19.00 civarında, kendilerine ait JV 514 plakalı araç içerisinde cansız olarak bulunan Oktay ve Ülgen Erülkü çiftinin kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi.
Erülkü çiftinin sır gibi ölümü, ailede ve yakın çevrede şok etkisi yarattı. Erülkü Süpermarket çalışanları, çiftin intihar etmiş olabileceğine ihtimal vermedi.
Çifti en son olay günü Erülkü Süpermarket’te gördüklerini belirten bazı çalışanlar, Oktay ve Ülgen Erülkü’nün her zaman olduğu gibi o gün de gayet neşeli olduğunu hatta Oktay Erülkü’nün çalışanlarla sohbet edip espri yaptığını söyledi.

Kan, idrar ve mide muhteviyatı örnekleri alındı
Oktay ve Ülgen Erülkü çiftinin otopsisi dün yapıldı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan otopside, toksikolojik inceleme için çiftin naaşlarından kan, idrar ve mide muhteviyatı örnekleri alındı. 
Otopsi sonuçlarının, laboratuvarda yapılacak incelemenin ardından açıklanması bekleniyor. Olayda intihar üzerinde duran polis, olayla ilgili ortaya atılan iddialar, olay yerinden elde edilen bulgular, aile ve yakın çevreden alınacak ifadeler ışığında soruşturmasına geniş çapta devam ediyor.

Cenaze töreni bugün
Erülkü ailesinden edinilen bilgiye göre, Oktay ve Ülgen Erülkü’nün naaşı, bugün Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından, Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedilecek.

Bu kez alışverişe gelmediler
Olayın duyulması ile birlikte, Erülkü Süpermarket müşterileri dün sabah Erülkü Süpermarket’e akın etti.
Yakın çevresi ve müşterileri tarafından oldukça sevilen Oktay ve Ülgen Erülkü çiftinin ölüm haberi ile büyük bir üzüntü duyan market müşterileri, halen olayın şokunu üzerlerinden atamadıklarını söyledi.
Erülkü çiftinin öldüğüne inanmak istemeyen bazı müşteriler, olayın intihar olabileceğini düşünmediklerini belirtti.

İntihar ihtimalini kimse benimsemedi
Öte yandan Erülkü Süpermarket’e ürün veren bazı tüccarlardan edinilen bilgiye göre, Oktay Erülkü’nün herhangi bir maddi sıkıntısı olmadığı ve ödemelerinin de düzenli olduğu belirtildi.
Erülkü Süpermarket ile ticari ilişkileri olan bazı tüccarlar da ailenin yakın çevresi gibi Erülkü çiftinin intihar etmiş olabileceğine inanmadıklarını ifade etti.

 

KAYNAK: HABER KIBRIS