İngiltere’de geçtiğimiz yıl eylül ayında Oxfordshire bölgesinde  İngiliz eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldüren  Erzurumlu Ensar Göl, çıkarıldığı mahkemede suçlu bulunarak 36 yıla mahkum edildi.
Oxford Ceza Mahkemesi, 22 yaşındaki Ensar Göl'ün iki çocuğunun annesi 28 yaşındaki eşi Michala Göl ile 50 yaşındaki kayınvalidesi Julie Şahin'i öldürmekten suçlu bulunduğunu ve minimum 36 yıla mahkum ettiğini bildirdi.  Cinayetin ardından gazetecilere gülümseyerek poz vererek, İngiliz kamuoyunun büyük tepkisini çeken ve kendisine ‘sırıtan katil’ lakabı takılan  Ensar Göl, mahkemede hakkındaki suçlamaları reddetti.  Ancak cinayetin ardından elinde bıçakla bölgedeki kameralara yakalanan ve cinayetten bir kaç saat önce facebook sayfasında eşini ve kayınvalidesini öldüreceğini yazan  mesajları ortaya çıkan Göl’ün itirazları kabul edilmedi. 
Ensar Göl, eşi  Michala ile Türkiye'de tatildeyken tanışmış, 2011 yılında da evlenerek İngiltere’ye gitmişti. Göl’ün öldürdüğü kayınvalidesi Julia Şahin de Mehmet Şahin isimli bir Türk’le 10 yıldır evliydi.











KAYNAK : KIBRIS