Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)  Başkanı Cemal Bulutoğluları, Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) heyetini kabul etti.

LTB Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, LTB ve ABB’nin plan ve projelerinin konuşulduğu kabulde, ABB heyetinde  Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, ABB Spor Kulübü 2. Başkanı Murat Özdemir ile ABB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Emin Sözen hazır bulundu.

Kabulde konuşan ABB Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Kıbrıs’a bir spor karşılaşması için geldiklerini ifade etti ve ABB Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın selam ve saygılarını getirdiklerini söyledi.

BULUTOĞLULARI

LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları’da kabulde yaptığı konuşmada, ABB heyetini KKTC’de görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

ABB ile kardeşlik köprüsü kurmak için çalışma içinde olduklarını ancak, ABB’nin bu konuda daha hızlı davrandığını ifade eden Bulutoğluları, Antalya’nın KKTC’ye en yakın noktalardan biri olduğunu ve örnek alınması gereken bir şehir olduğunu söyledi.

KKTC’nin de geleceğinin turizm üzerine kurulduğunu kaydeden Bulutoğluları, Türkiye turizminde önemli bir yere sahip olan Antalya’nın, turizm alanında izlediği politikalardan ve sistemlerden yararlanılması gerektiğini vurguladı.