Bobby Brown eski eşi Whitney Houston’ın ölüm haberini Missipi’de çıktığı sahnede aldı. Aldığı bu haber sonrası sahnede fenalık geçiren Brown, apar topar sahneden indirildi. Daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada ise çok üzgün olduğunu ve durmadan ağladığını söyledi.

Fakat her şeye rağmen Houston’ın hayranları, kendisini uyuşturucu ve alkolle tanıştıran ve bağımlı hale getirenin eski eşi Bobby Brown olduğunu savunuyor. Bu yüzden ünlü yıldızın ölümünden Brown'u sorumlu tutuyor. Özellikle sosyal medya da Bobby Brown'a tepkiler giderek büyüyor.

UYUŞTURUCUYLA TANIŞTI

Ünlü şarkıcı Whitney Houston'ın özel hayatındaki ve kariyerindeki dönüm noktası Bobby Brown'la yaptığı evlilik oldu. Houston, yaklaşık 15 yıl evli kaldığı Brown'la çalkantılı bir evlilik geçirdi. 2007'de boşandığı eski eşi Bobby Brown'la yaptığı evlilik sırasında kazandığı uyuşturucu bağımlılığı yüzünden zor günler yaşadı. Dönem dönem uyuşturucu tedavisi görse de yakın zamanda şarkıcı kokain içerken görüldü. 

EŞİNDEN DAYAK YEDİ

Houston, evli oldukları bir dönemde Atlanta kentinin banliyösündeki evinin güvenlik görevlilerini arayıp, kocasının kendisine şiddet uyguladığını söyledi. Ünlü çiftin evine giden polis, şarkıcıyı hırpalanmış bir halde buldu. Üst dudağında kesik ve yanağında çürük izlerine rastlanan Houston, apar topar hastaneye kaldırıldı.

KIZI İNTİHARA KALKIŞTI

Boşanmalarından bir yıl sonra Atlanta'da amcasının yanında yaşayan Whitney Houston'un15 yaşındaki kızı Bobbi Kristina, kendisini ziyarete giden annesi Houston'u önce bıçaklamaya kalkıştı ardından bileklerini keserek intihara teşebbüs etmişti. Genç kızın, Kaliforniya'da annesiyle yaşamak istediği ancak reddedildiği için isyan ettiği açıklandı.