Maliye Bakanı Ersin Tatar, KKTC Beşiktaş Taraftar Derneği yöneticilerini bakanlıkta kabul etti.

Bakanlık toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede ilk konuşmayı dernek adına genel sekreter Bora Şen yaptı.

Derneğin yarın yapılacak genel kurulu ile yeni yönetim ve başkanının belirleneceğini söyleyen Şen, Beşiktaş taraftarı olan Bakan Tatar’a da kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Dernek olarak üyelerinden sms mesajı yoluyla aidat topladıklarını belirten ve yaptıkları etkinlikleri Bakan Tatar’a aktaran Bora Şen, SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret ederek çocuklara forma hediye ettiklerini, şimdiki hedeflerinin, lokal binasını yenileyerek içerisinde çeşitli spor aktivitelerini gerçekleştirmek olduğunu kaydetti.

Bazı federasyonlarla görüşmeler yaptığını belirten Şen, sloganlarının “Yeni Binamızda, Yeni Yönetimimizle Daha Güzel Günlere Gitmek” olduğunu söyledi.

TATAR, MÜNİR ÜNSAL’I HATIRLATTI

Maliye Bakanı Ersin Tatar da genç yöneticilere oluşumları ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, gerek Beşiktaş, gerekse diğer taraftar gruplarının böyle birlikteliklerinin, aynı zamanda dayanışmayı da beraberinde getirdiğini ifade etti.

Tatar, Kıbrıs Türk gençliğinin futbolu sevdiğini ve Türkiye’deki futbol takımlarına da ilgi duyduğunu söyleyerek, kendisinin Beşiktaş taraftarı olmasında merhum Münir Ünsal’ın payının büyük olduğunu söyledi.

1970-1973 yılları arasında Yenicami’ye önemli başarılar kazandıran Ünsal’ın başkan yardımcılığını da Başbakan İrsen Küçük’ün yaptığını hatırlatan Bakan Tatar, Münir Ünsal’ı rahmetle andı.