Başkent Lefkoşa’da dün sabahın ilk saatlerinde tüyler ürperten ve nefret uyandıran bir olay yaşandı. Eli bıçaklı sapık, saat 04.00 sıralarında, 12 yaşındaki bir kız çocuğunun odasına camdan girip tecavüze yeltendi.
 
 

Kimliği belirsiz şahıs, kız çocuğunun çığlık atması üzerine pis emeline ulaşamadan camdan atlayarak kaçtı. Evde yankılanan çığlıklar üzerine yataklarından fırlayan kız çocuğunun ailesi, hemen polise haber verdi. Kız çocuğunun kendisine tecavüze kalkışan şahısla boğuştuğu, bu esnada şahsın elindeki bıçakla yaralandığı öğrenildi.

ELİNDE BIÇAKLA TECAVÜZE KALKIŞTI:

Tüyler ürperten olay dün sabah karşı 03.00-04.00 saatleri arasında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz bir şahıs, Lefkoşa’da bir apartmanın birinci katında oturan 12 yaşındaki kız çocuğunun pencereden odasına girdi. O esnada uyumakta olan kız çocuğu, aniden saldırıya uğrayınca çığlık atmaya kalkıştı. Eli bıçaklı sapık, kız çocuğunun ağzını kapatmaya çalıştığı sırada bir boğuşma oldu. Boğuşma sırasında kız çocuğu, şahsın elindeki bıçakla yaralandı. Bir ara fırsatını bulan kız, avazı çıktığı kadar bağırmaya başlayınca, kimliği belirsiz şahıs, amacına ulaşamadan girdiği pencereden atlayarak olay yerinden uzaklaştı.

KIZ ÇOCUĞU ELLERİNDEN YARALANDI:

Sesler üzerine uyanan aile, hemen polise haber verdi. Olay yerine giden polis kız çocuğunun ifadesini aldı, ardından Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kontrole götürdü.12 yaşındaki kızın ellerinde çok derin olmayan bıçak yaraları olduğu öğrenildi.Olayın ardından polis,çevredeki tüm kamera görüntülerini inceleme altına aldı.Öte yandan böyle bir olayı yaşayan ailenin çok tedirgin olduğu öğrenildi.

StarKıbrıs