Merhum Öztan Özatay’ın anısına Özatay Fotoğrafçılık tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler yarın açıklanıyor.

Özatay Fotoğrafçılık direktörleri Özhan ve Özfer Özatay tarafından yapılan açıklamaya göre,  yarışmada ödül alacaklar yarın saat 18:00’de Golden Tulip Otel’de düzenlenecek törende açıklanacak.

Törende ayrıca Türkiye’den Prof. Mehmet Bayhan ve Cem Turgay ile KKTC’den Ümit Esinler, Dr. Burak Ali Çiçek ve Dr. Hakan Öniz’in fotoğraf söyleşisi yer alacak.

Söyleşi esnasında katılımcılar ve fotoğrafseverler juri üyelerine yarışma değerlendirmeleri ve fotoğraf sanatı ile ilgili her türlü soruyu yöneltme imkanına sahip olacak.

Yarışmada renkli dalda başarı ödülü alan esere Canon EOS 600D (18-55 lens ile), siyah beyaz dalda başarı ödülü alan esere ise Canon EOS 1100D (18-55 lens ile), sualtı dalında başarı ödülü alan esere ise Canon Powershot G12 dijital fotoğraf makinesi ödül olarak verilecek.

Sergilemeye değer bulunan eserler için de katılımcılara belge takdim edilecek. 

4. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi’ne katılan her fotoğrafçının Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı makbuzu karşılığı 10 TL ödeyerek yarışmaya katılabildiğine dikkat çekilerek, sergide satılan her fotoğrafın bedelinin yüzde 70’inin eserin sahibine, geriye kalanın  ise vakfa verileceği belirtildi.