Kıbrıs müzakereleri… Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas ara bölgede bir araya gelecek (10.00)

UBP eski Genel Sekreteri merhum Dr. Salih Miroğlu anısına Girne Boğazı’ndaki Miroğlu Koruluğu’nda fidan dikimi yapılacak. Etkinliğe Başbakan İrsen Küçük de katılacak (10.00)

Girne Belediyesi ile Adil Construction arasında, Girne Belediyesi binasında, “Kervansaray Bölgesi, Anayol ile Mercure Otel arası altyapı ve asfaltlama” konusunda protokol imzalanacak (10.00)

Gaziveren Şehitler Anıtı düzenlenecek törenle Başbakan İrsen Küçük tarafından açılacak (11.00)

Yeniiskele Belediye Başkanı Halil Orun, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nde basın toplantısı düzenleyerek 1 - 8 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan İskele Belediyesi III. Kültür ve Sanat Haftası programı ve V. Uluslararası Şiir Buluşması ile diğer etkinlikler hakkında bilgi verecek (11.00)

 “O Ses Türkiye” yarışmasında ikinci gelen İbrahim Şevki, Lefkoşa Merit Otel’de basın toplantısı düzenleyecek (15.00)

Yenierenköy Belediye Restoran’da düzenlenecek etkinlikte “Balıkçı Barınaklarının İyileştirilmesi Projesi” hakkında bilgi verilecek (16.00)

Başbakan İrsen Küçük, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Alexander Downer’ı kabul edecek (17.00 - Başbakanlık)

Göç, Kimlik ve Haklar Merkezi yaptığı araştırmalar sonucunda hazırladığı “Suç” Raporunu Mahzen Resturan’ta düzenleyeceği etkinlikte açıklayacak (17.00)