Ukrayna'nın Odesa şehrinde meydana gelen olay, ülke medyasında geniş yer aldı. Odesa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Hintli öğrenciyi 24 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden 15 yaşındaki kız ve kendisine yardım eden kız arkadaşının tutuklandığı bildirildi.

Odesa'da üniversite öğrencisi Hindistanlı gencin, iki gün boyunca ortalıkta görülmemesi üzerine arkadaşları polise haber verdi. Olayı araştırmaya başlayan polis kısa sürede katilin izine ulaştı.

Tutuklanan 15 yaşındaki Odesalı kız suçunu itiraf etti. Kız polise verdiği ifadede; Hindistanlı öğrenci ile facebook'ta tanıştıklarını daha sonra buluştuklarını söyledi. Zanlı, tanıştığı Hintli'nin arabasıyla gezerken alkol aldıklarını ve Hintli öğrencinin kendisine sarkıntılık yapmaya kalkışması üzerine aralarında tartışma çıktığını belirtti. Eline geçen bir bıçakla Hint vatandaşını bıçakladığını söyleyen Ukraynalı kız, daha sonra gencin kredi kartlarının da bulunduğu cüzdanını ve telefonunu alıp olay yerinden ayrıldığını itiraf etti.

Odesa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; 15 yaşındaki kızın cinayeti işledikten sonra arkadaşının evine gittiğini, ardından birlikte arabayı şehir dışına götürmek için olay yerine geldiklerini söyledi. Kızların arabayı iki sokak ileride ağaca çarptıklarını, Hintli gencin altın zincirini ve kalan paralarını da alıp evlerine döndüklerini dile getirdi.

Marina ve Olga adlı kızlar gözaltına alınırken kayıp Hintlinin cesedine de ulaşıldı.