Şırnak Valiliği, terör örgütüne ait iki sığınak tespit edildiğini ve güvenlik güçlerinin ''teslim ol'' çağrılarına ateş ederek karşılık veren 15 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi.Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, istihbarat çalışmaları sonucunda, Şırnak-Bestler (Dereler) bölgesinde geniş kapsamlı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Terör örgütüne ait iki sığınağın tespit ediliği ve güvenlik güçlerinin ''teslim ol'' çağrılarına ateş ederek karşılık veren 15 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirilen açıklamada, sığınaklarda çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildiği kaydedildi.

Operasyonda 2 güvenlik görevlisinin de şehit olduğu bildirilen açıklamada, ''Güvenlik güçlerimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru ve güvenliği için yöre halkımızla el ele, yaz-kış demeden, terör örgütüyle mücadelesini kararlı bir şekilde sürdürmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı dileklerimizi sunarız'' denildi.